Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Yaşam Konakları oturuma hazır

Tekirdağ İli, Şarköy İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Çakmak İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Royal Yaşam Konakları konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Şarköy konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan 8 bin 169 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 12 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin oturma izni alınmış, hemen oturuma hazırdır. Proje kapsamındaki daireler çift balkona sahiptirler. Aynı zamanda teraslarda da izolasyon yapılmıştır. Bu sayede terasları kış bahçesi olarak da kullanabilirsiniz.

Site içerisinde yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark gibi olanaklara yer verilmiştir. Royal Yaşam Konakları konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 95 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca daireler tamamlanmış, tapu devri hemen yapılabilmektedir. Proje kapsamında toplam 60 daire ve 14 adet dubleks yer almaktadır.

Royal Yaşam Konakları Daire Fiyatları Ne Kadar?

Tekirdağ konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 650 bin TL,

190 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 50 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Şarköy’de Cumhuriyet Mahallesinin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda adliye, kamu kurumları, havaalanı, sosyal alanlara yakın mesafededir. Bunun yanı sıra denize 5 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 595 50 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..