Kategoriler
Proje Haberleri

Rumeli Hill banka kredisine uygun

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Çelebi Group firması imzasıyla hayata geçirilen Rumeli Hill konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 2 adet bloktan meydana gelen proje, zemin+5 katlı olarak tasarlandı. 36 adet daireden oluşan projedeki tüm konutlar 3+1 tipte. Projedeki konutlar brüt 150 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Yaklaşık yüzde 85’i satılmış durumdaki konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Rumeli Hill projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 335 bin TL ila 355 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Ayrıca konut projesinde kişiye özel ödeme planları oluşturarak daire sahibi olabilmek de mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi site özellikleri

Rumeli Hill konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark, yürüyüş parkuru ve masa tenisi gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Akıllı ev sistemleriyle donatılmış durumdaki konut projesinde, asansör ve balkon bulunuyor. Konut projesinde klima altyapısı ve yerden ısıtma sistemi de yer alıyor.

Konut projesindeki daireler, Çelebi Group tarafından garantilendi. Daireler, sahiplerine 2 yıllık garanti belgeleri ile birlikte teslim edilecek.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Rumeli Hill konut projesi, Bursa’nın gelişen yerlerinden Görükle Göçmen Konutları mevkiinde yer alıyor. Butik proje; üniversite, hastane, okul, alışveriş merkezleri ve toplu ulaşım olanaklarına yakın bir noktada yükseliyor.

Tüm dairelerin oturuma hazır durumda olduğu konut projesi, Balkan Mah. Orhangazi Sok. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor. Konut projesi, Kurtuluş semtinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0224 441 11 10 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.