Kategoriler
Proje Haberleri

Rüya Park Evleri Bolu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Rüya Park Evleri Bolu – Merkez’de hayata geçen yeni konut projelerindendir. Ceylan Yapı İnşaat & Emlak firması, bu proje ile Bolu’da konforlu daireler inşa etmektedir. Hepsi 3 + 1 odalı olan daireler, lansmana özel fiyatla satışa çıkmıştır. Dairelerin brüt büyüklüğü 155 m2, net büyüklüğü 135 m2 ölçüsündedir. Ayrıca tüm daireler takas yöntemine ve krediye uygundur. Dairelerde ısı yalıtımı, ses yalıtımı, merkezi uydu, görüntülü diyafon sistemi ve harekete duyarlı hırsız alarmı gibi pek çok önemli özellik vardır. Bununla birlikte alaturka tuvalete sahip olan dairelerin laminant zeminleri ve parke zeminleri oldukça kalitelidir. PVC doğrama ürünleri ise 1. sınıf işçilikle hazırlanmıştır.

Site alanındaki kapalı garajlar ve otopark bölmeleri ise konut sakinleri için kolaylık sağlamaktadır. Her zaman kayıt durumundaki kamera sistemi ve güvenlik personeli bulunan site oldukça güvenlidir. Engellilere uygun olan bina girişleri de projenin önemli farklarından bir tanesi olmaktadır.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Ceylan Yapı İnşaat & Emlak’ın bu projesi, Bolu şehrinin merkezinde hayata geçmektedir. Site alanı Kılıçarslan Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerindedir. Bu bölgede pek çok hastane, market şubesi, okul ve park mevcuttur. Ayrıca ibadethanelerin sayısı da az değildir. Dolayısıyla Rüya Park Evleri projesinin pek çok sosyal imkana sahip olduğu görülebilmektedir.

Rüya Park Evleri Bolu satılık daireler ne kadardır?

Bolu Merkez satılık daire ilanları arasındaki bu konutlar lansman fiyatları ile satıştadır. En kaliteli yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen dairelerin fiyatı 585.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca kişiye özel ödeme kolaylıklarının sağlanması da mümkündür. Rüya Park Evleri Bolu satılık daireler hakkında detaylı bilgi almak için 0533 515 61 80 numarasına ulaşmak gerekir.

Benzer haberlere ulaşmak için tıklayınız