Kategoriler
Proje Haberleri

Rüyam Konakları Gazipaşa daire satışları devam ediyor

Antalya, Gazipaşa’da yer alan Rüyam Konakları Gazipaşa projesi Nak İnşaat farkıyla satışa çıktı. Projede geniş sosyal olanaklar ve doğa ile içi içe daireler dikkat çekiyor. Bununla birlikte projede daire fiyatları nasıl? Projede yer alan ödeme seçenekleri neler? Ayrıca projede daire tipleri neler?

Rüyam Konakları Gazipaşa Daire Seçenekleri

Projede pek çok daire seçeneği mevcut. Brüt 140 metrekarelik 2+1 dairelere sahip olan proje aynı zamanda brüt 170 metrekare genişliğinde 3+1 daire seçeneklerine de sahip. Ayrıca proje kapsamında brüt 175 metrekarelik 3+1 daireler ve brüt 280 metrekarelik dublex 4+1 daire seçenekleri de var. Proje kapsamındaki dairelerin ısıtma sistemi klima olarak belirtilmiş durumda.

Projede sosyal alanlar neler?

Proje konumu itibariyle deniz ve çarşının arasında kalıyor. Ayrıca proje Hacımusa Çayı’na komşu durumda. Doğa ile iç içe konumdaki proje sizlere ait bir konfor alanı vaat ediyor. Modern mimarisiyle ön plana çıkan daireler Gaziapaşa Denizyolu mevkiinde yer alıyor. Toplamda 8459 metrekare arsa üzerine inşa edilen dairelere devamlı olarak güneş girebiliyor. Proje kapsamında sauna ve açık havuz mevcut. Ayrıca fitness ve barbekü alanı imkanına sahip projede yürüyüş yolları da mevcut. Çardaklar ve kamelyalara sahip projede çocuk oyun parkı da var. Bununla birlikte çok amaçlı spor sahasına sahip projede her daire için ayrı olarak bir hobi bahçesi de imkanlar arasında mevcut. Proje ulaşım imkanları ile de dikkat çekiyor.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Rüyam Konakları Gazipaşa projesinde brüt 140 metrekare alana sahip 2+1 daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Ayrıca projede yer alan brüt 170 metrekarelik 3+1 daireler de 710 bin TL’den satışta. Bunun yanında projede mevcut brüt 175 metrekarelik 3+1 daireler 800 bin TL  ve  brüt 280 metrekare alana sahip dublex 4+1 daire seçenekleri ise 1.350.000 TL fiyat üzerinden satışta. İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisine uygun kapsamda yer alıyor. Ayrıca projenin ödeme seçenekleri arasında takas seçeneği de mevcut. Proje hakkında detaylı bilgi almak için  0 (533) 639 41 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…