Kategoriler
Proje Haberleri

RY Plaza Gaziantep konutları satışa sunuldu

RY Plaza Gaziantep konutları arasında 2 + 1 ve 3.5 + 1 odalı daireler bulunur. RY Yapı güvencesiyle yükselmekte olan dairelerin büyüklükleri dikkat çekmektedir. 2 + 1 odalı daireler brüt 145, net 118 metrekare boyutundadır. Projenin 3.5 + 1 odalı daireleri ise brüt 232, net 170 metrekare büyüklük oranına sahiptir. Bu daireler şu anda satışta olsa bile, konutlardaki yaşam 30 Nisan 2022 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Son derece konforlu olması için her detay dikkate alınarak inşa edilen bu konutlar Gaziantep’in en sağlam konutlarından olacaktır. Bununla birlikte deprem tehlikesinin çok düşük olduğu bir bölgenin tercih edilmesi RY Yapı’nın uzmanlığını göstermektedir. Ayrıca dairelerin klima tesisatına ve yerden ısıtma sistemine sahip olacağı bilinmektedir. Geriye kalan tüm özellikleri ile birlikte bu projenin ne kadar başarılı olduğu görülmektedir. Bu konuda detaylı bilgi almak için ise firmayla irtibat kurulmalıdır. Bununla birlikte daireler için çok fazla talebin mevcut olduğu bilinmektedir. Çünkü dairelerin gelişmiş yalıtım özellikleri sayesinde Gaziantep’in aşırı sıcak ya da aşırı soğuk havalarına rağmen konforun mümkün olacaktır. Tüm yapı malzemeleri ise en kaliteli ürünler arasından seçilmiştir.

RY Plaza nerede yükselmektedir?

Bu konutlar Gaziantep’teki en nezih bölgelerden birinde yer alacaktır. Proje alanı, şehrin en sakin ve güvenli ilçelerinden biri olan Şehitkamil’deki Belkız Mahallesi’nde bulunur. Adana – Şanlıurfa Otoyolu ile Araban Yolu arasındaki proje arsası M1 Tepe Gaziantep AVM’nin karşısındadır. Bununla birlikte Malazgirt İlkokulu, İmam Çoban İlkokulu, Gazikent Anadolu Lisesi ve Şehit Serdal Şakır Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi bu alana çok yakın mesafededir.

RY Plaza Gaziantep satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Hem krediye hem de takas yöntemine uygun olarak satışa çıkan RY Plaza Gaziantep konutları birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Dairelerin kat durumuna ve baktıkları cepheye göre değişebilecek olan fiyatlar şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 425.000 TL
  • 5 + 1 Odalı daireler: 725.000 TL

Daha detaylı bilgi almak isteyenler için şu numaralar iletişime açıktır:

  • 0342 344 14 60
  • 0532 511 61 86

En yeni ve doğru proje haberlerine ulaşmak için BURAYA tıklayınız…