Kategoriler
Proje Haberleri

S Life Ekspres teslim tarihi

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Bahçelievler ilçesinde, Siyapı İnşaat ve Sak Group firmaları tarafından inşa edilen S Life Ekspres konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 184 adet konut ve 13 adet dükkândan oluşan karma projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 63 metrekare ila 181 metrekare arasında yer alıyor.

S Life Ekspres konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 451 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 785 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 20 peşinat verip 6 ay sonra İş Bankası’ndan yüzde 80 oran için kredi kullanabilmek mümkün durumda. Ayrıca yüzde 25 peşinat verip 36 ay 0 faizlik şirket içi vadelendirme de yapılabiliyor.

S Life Ekspres konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, market, kafe, eczane, kuaför, market, pastane, kırtasiye, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesinde, jakuzi de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Toplamda 2 adet bloktan oluşan karma inşaat projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

S Life Ekspres konut projesi, Yenibosna Merkez Mah., Basın Ekspres Yolu, Çınar Cad. No: 15 Bahçelievler/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0212 653 49 49 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.