Kategoriler
Proje Haberleri

Şadiye Hatun Evleri 1.29 kredi oranıyla satışta

Şadiye Hatun Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Partem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 16 adet daire bulunuyor. Daireler 3 artı 1 bahçe katı ve ara kat konutlar ile 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 16 adet daire bulunuyor. Daireler 3 artı 1 bahçe katı ve ara kat konutlar ile 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 104 metrekaredir. 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 309 metrekare olmaktadır. Gün boyu güneş alan ferah daireler bulunmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Otoparka bina içinden merdiven ve asansörle inilebilir. Peyzaj ve ortak alan çalışmaları hızla devam etmektedir. Asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Bunun yanı sıra her odada klima tesisatı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre set üstü ocak, fırın, bulaşık makinası ve davlumbaz bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Misafirler için banyo ve tuvalet mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda 4 adet balkon bulunmaktadır.

Şadiye Hatun Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro ve belediye otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Şadiye Hatun Evleri fiyatları ne kadardır?

Şadiye Hatun Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 104 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 157 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 309 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Anlaşmalı kamu bankalarından 1,29 oranında kredi kullanabilme imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 443 57 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…