Kategoriler
Proje Haberleri

Safa Yapı Tablo 118 lüks daireleri satışa sunuldu

Kayseri İli, Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Safa Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Safa Yapı Tablo 118 konut projesinde inşaatı başlamış olup aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Kayseri konut projesi Mevlana Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi standartların üstünde yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri yangın alarmı, vestiyer, giyinme odası, gömme dolap, ebeveyn odası, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda ücretsiz duvar kağıdı ve laminat parke renk seçeneği de sunulmaktadır.

Site kapsamında geniş bir kısım yeşil alana ayrılmıştır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, jeneratör, kapıcı gibi olanaklar projenin sahip olduğu özelliklerdir. Safa Yapı Tablo 118 konut projesinde daire satışları devam etmekte olup tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3,5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin dışında proje kapsamında ticari birimde bulunmaktadır.

Safa Yapı Tablo 118 daire fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler krediye uygun olup takasa da açıktır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Talas, Mevlana Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, okul, market, otobüs durağı gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0555 158 14 26 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version