Kategoriler
Proje Haberleri

Şafak Residence Esenyurt satışları devam ediyor

Şafak Residence Esenyurt konut projesi merkezi konumu ve lüks mimarisi ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Esenyurt İlçesinde yer alan proje Şafak İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Esenyurt İlçesi, Zafer Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde hayata geçirilmiştir. Konutlar 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Şafak Residence Esenyurt projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır.

Proje kapsamındaki daire içleri Amerikan mutfak, ankastre set, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca fiber internet, yangın ve hırsız alarmı gibi donatılar da mevcuttur. Site içerisinde açık ve kapalı 2 adet havuz bulunmaktadır. Bunun dışında voleybol, basketbol ve futbol sahası, hamam, sauna, buhar banyosu, spor salonu gibi sosyal donatılar da yer almaktadır. Ayrıca kapıcı, güvenlik, kamera sistemi, otopark gibi hizmetler de mevcuttur.

Şafak Residence Esenyurt konumu ve fiyatları hakkında

Esenyurt konut projesi Zafer Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Esenyurt Adile Naşit Bulvarında konumlandırılmıştır. Proje üniversite ve belediyeye 3 dakika, metrobüse 9 dakika mesafede bulunmaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

109 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

112 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 398 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 595 43 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version