Kategoriler
Proje Haberleri

Şafak Residence Esenyurt satışları devam ediyor

Şafak Residence Esenyurt projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Esenyurt’ta bulunan proje Şafak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitedeki konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 109 metrekare ile 112 metrekare arasında değişmektedir. Dış özelliklerinde; daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Hamam, oyun parkı, sauna ve buhar odası bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve futbol, voleybol ve basketbol sahaları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. İç özellikleri ise; hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak, ankastre mutfak, barbekü, fırın ve set üstü ocak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra klima, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Banyolarda duşakabin ve küvet bulunmaktadır.

Şafak Residence Esenyurt konumu hakkında

Söz konusu proje İstanbul’un Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, metro, minibüs, otobüs ve tramvay gibi birçok çeşitli taşıt kullanabilirsiniz.

Şafak Residence Esenyurt fiyatları ne kadardır?

Şafak Residence Esenyurt fiyatlar konut tipine ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 85 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 330 bin TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 109 ile 112 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı ise 335 bin TL ile 385 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 595 43 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version