Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Concept Pelitköy denize 50 metre uzaklıkta

Safir Concept Pelitköy konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Burhaniye İlçesinde yükselen proje Nil İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Burhaniye İlçesi Pelitköy Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Safir Concept Pelitköy kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemine sahip olup telefondan kontrolü sağlanabilmektedir. Aynı zamanda villa içleri kiler, ankastre seti, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi özelliklere sahiptir.

7 adet villadan oluşan proje her bir villaya ait özel yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında müstakil havuz yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı garaj, otopark, jeneratör, su deposu da bulunmaktadır. Balıkesir villa projesi kapsamında dubleks villalar yer almaktadır. Bu villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 170 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Safir Concept Pelitköy konumu ve fiyatları hakkında

Safir Concept Pelitköy konut projesi, Balıkesir ilinin Burhaniye ilçesindeki Pelitköy’de konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje deniz yalnızca 50 metre uzaklıkta olup, Pazar, market, hastane gibi noktalara yakın konumdadır.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip villaların fiyatları 1 milyon 990 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villalar erken alım ve fiyat fırsatları ile satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 617 24 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version