Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Evleri Sakarya topraktan avantajlı satışlar

Safir Evleri Sakarya geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizleri bekliyor. Proje MEŞALE GRUP tarafından hayata geçirilmiştir. Sakarya Hendek’te bulunan projede 48 adet 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Üstelik topraktan daire almanın avantajlarından faydalanabilirsiniz. Projenin iç ve dış tasarımı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 48 adet 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare ve 145 metrekaredir. Dış özelliklerinde; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. Çift asansör bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun asansör bulunmaktadır. Oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar mevcuttur. Üstelik giriş katı konutlarda kendine ait bahçe bulunmaktadır. İç özellikleri ise; konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. İç ve dış konsepte uygun çelik kapılar yapılmaktadır. Derzli laminant parke ve seramik parke uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra katlanabilir camla kapalı geniş balkonlar bulunmaktadır.

Safir Evleri Sakarya konumu hakkında

Söz konusu konutlar doğa ve şehir manzaralıdır. Proje Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahallede bulunmaktadır. Muhitte cami, eczane ve hastane bulunmaktadır. Ayrıca caddeye yakın konumdadır.

Safir Evleri Sakarya fiyatları ne kadardır?

Safir Evleri Sakarya projesi topraktan satışa özel uygun fiyata konut sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Topraktan alma avantajıyla dairenizi önce seçebilir, içinde değişiklikler yapma imkanı sunulmaktadır. Projedeki konutların fiyatı büyüklüğüne göre değişmektedir.

Büyüklüğü brüt 130 metrekare ile 145 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL ile 490.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 54 06 ya da 0 (532) 788 53 21 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…