Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Kafkas Konakları Kars’a Prestij Kazandıracak

Kars Merkez konut projesi Kars Aydın Yapı ve Tan Yapı firmalarının ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kars İli, Merkez İlçesi, Şehitler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda projenin Kasım 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Safir Kafkas Konakları konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez Şehitler Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projede bulunan dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır. Dairelerde mutfak dolabı, kombi, banyo dolabı, duşa kabin mevcut olup anahtar teslimdir. Aynı zamanda kapalı otoparkın yanı sıra dairelere özel depo alanları da yer almaktadır. Site içerisinde kapalı ve açık otopark alanları, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve kamelyalar yer almaktadır. Üstelik projede peyzaj çalışmaları özenle hazırlanmıştır. Safir Kafkas Konakları konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Üstelik dairelerin büyüklükleri ise; 2+1 tip dairelerin büyüklükleri 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 155 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Safir Kafkas Konakları Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kars konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve  büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 250 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklükleri brüt 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişkenlik gösteren 2+1 tip dairelerin fiyatları 250 bin TL’den başlayıp 350 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

155 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 410 bin TL ile 430 bin TL arasında değişmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kars’ın en güzel ve nezih konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Kafkas Üniversitesi Stadyumu karşısında villaların yanında yer almaktadır. Kars İlkokulu’nun da bitişiği konumundadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 560 46 92  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version