Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Konakları Kirazlı Lansman Fiyatlarıyla Satışta

İstanbul Bağcılar konut projesi Çeksan İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda dairelerin satışları %0 faiz oranı ve 16 ay taksit imkanlarıyla yapılmaktadır. Safir Konakları Kirazlı konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Kirazlı Mahallesi üzerinde yer alan 1700 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki blok 13 katlı olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi sosyal alanlar açısından son derece zengin bir projedir. Proje kapsamında peyzaj ve sosyal alanlar, çocuk parkı, toplantı alanı gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda sauna, hamam ve spor salonu da projede yer alan sosyal alanlardandır. Daire içlerinde ise ankastre set, portmanto, led spot aydınlatma, ebeveyn banyo gibi olanaklar da yer almaktadır.

Safir Konakları Kirazlı konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 121 metrekare ve 127 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konut projesi 2019 Deprem Yönetmeliğine uygun ve güvenilir yapılar olarak tasarlanmıştır.

Safir Konakları Kirazlı Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bağcılar konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, topraktan satış avantajları da sunmaktadır.

Brüt 121 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

127 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 160 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Şehir Parkı ile iç içe olan konut projesi, Yeni Bağcılar Hükümet Konağına, Kirazlı Meydana, Metro Durağına yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Alışveriş caddelerine, Cafe ve Restoranlara da oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 656 70 80 ve 0533 560 05 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version