Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Konakları Merkez hemen teslim daireleri satışta

Safir Konakları Merkez konut projesi lüks ve konforu bir arada sunan tasarımı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Bağcılar İlçesinde yükselen proje Çeksan İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje tamamlanmış olup, daireler hemen teslim avantajıyla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bağcılar İlçesi Merkez Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Safir Konakları Merkez hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ankastre mutfak, teras, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca görüntülü diafon, küvet, spot aydınlatma, Hilton banyo gibi donatılar da daire içlerinde mevcuttur.

Site içerisinde yer alan projede her daire için 1 araçlık otopark bulunmaktadır. Sosyal açısından zengin olan projede peyzaj, çocuk parkı, seyir terası, toplantı salonu gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca sauna, hamam, spor salonu, güvenlik ve kamera sistemi de proje özellikleri arasındadır. Bağcılar konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında 144 metrekare ve 166 metrekare arasında büyüklüğe sahip olan daireler yer almaktadır.

Safir Konakları Merkez konumu ve fiyatları hakkında

Safir Konakları Merkez konut projesi, Merkez Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle Bağcılar Meydan’a, metro ve tramvay durağına, cafe ve restoranlara yürüme mesafesindedir. Şehir parkı ile iç içe olan proje Yeni Bağcılar Hükümet Konağına da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Satışları devam eden;

144 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 daireler 1 milyon 80 bin TL,

Brüt 166 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 656 70 80 ve 0533 560 05 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…