Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Konutları Aksaray hemen teslim

Ceylan İnşaat Aksaray firmasının imzası ile Safir Konutları Aksaray  projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Aksaray ilinin merkez bölgesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Bu yönüyle daha fazla alıcıya hitap eden proje bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da cevap verecek, bunu karşılayacak nitelikte inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu sayede de bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Bahsi geçen proje hemen teslim durumunda olması sebebi ile beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı yaşayan alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Safir Konutları Aksaray  projesi bünyesindeki konutlar Hassas Mahallesi’nde hayata geçirildi. Aksaray iline bağlı merkezde yer alan proje 46. Cadde’de konumlandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında toplamda 56 adet konut yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen konutlar üç blokta inşa edildi. Projede yer alan bloklar ise 6 katlı olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Böylece, proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre tek bir seçenekten oluşuyor.

Safir Konutları Aksaray  projesinde yer alan konutlar 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 3+1 konutlar 165 metrekare olacak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların metrekare fiyatları 2 bin 424 TL’den başlayacak şekilde ücretlendirilmiş durumda. Safir Konutları Aksaray  projesindeki 3+1 daire tipinde 165 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 400 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan daire ve ticari konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: