Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Park Kartepe satışları başladı

Safir Park Kartepe projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Kartepe’de bulunan proje Uzun İnşaat Kartepe tarafından hayata geçirilmektedir. 20 dairelik proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

20 dairelik proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 118 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş ve ferah bahçe alanı ile kamelyalar bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Asansör ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 

Safir Park Kartepe konumu  hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, metro, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Safir Park Kartepe fiyatları ne kadardır?

Safir Park Kartepe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 680.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 373 35 53 veya 0 (539) 355 69 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…