Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Rezidans Düzce satışları başladı

Safir Rezidans Düzce projesi, modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yuvam İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 4 dönüm arsa içerisinde 3 adet blok ve toplamda 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 4 dönüm arsa içerisinde 3 adet blok ve toplamda 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Site içi komple yeşil alandan oluşmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 55 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yüzme havuzu, spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra alaturka ve alafranga tuvalet mevcuttur. Dairelerde 3’er adet balkon bulunmaktadır.

Safir Rezidans Düzce konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Derelitütüncü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca sitenin 3 tarafı da yola bakmaktır. Anayol ve caddenin yanında yer almaktadır.
Safir Rezidans Düzce projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 232 41 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…