Kategoriler
Proje Haberleri

Safranbolu Akçasu Mahallesi’ne ait kavşak projesi onaydan geçti

Safranbolu Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi’nin onaylandığı duyurusu yapıldı. Verilen habere göre, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu ilçesindeki projenin talepler doğrultusunda hayata geçirileceğini bildirdi. Gerçekleştirilmesi beklenen proje bölgeye güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı verecek.

Safranbolu Akçasu Mahallesi’nde hazırlıklar başlatılacak

AK Parti Karabük milletvekillerinin çabaları karşılık buldu. Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmelerde vatandaşların taleplerine yer verdi. Burada ‘Safranbolu Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi’ ismiyle açıklanan proje, Uraloğlu’nun onayından geçmiştir. Projenin mahalle ile Kurt tepesi mevkii ve Aşağıçiftlik köyünden gelmekte olan bağlantı yolunun ana yolla birleştiği noktada yapılması bekleniyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda gerekli ihtiyaçlar karşılanmış olacak. Daha güvenli ve kolay ulaşımda sıklıkla tercih edilmesi beklenen yol projesi hakkında açıklamada bulunan milletvekilleri, iyi dileklerde bulundular.

Vatandaşların talepleri göz ardı edilmedi

AK Parti Karabük milletvekilleri, gerçekleştirdikleri görüşmelerin sonucunda projede gerekli onayı alabildiler. Hayata geçirilmesi beklenen yolun faaliyet hayatına geçmesiyle birlikte bölgede can güvenliği arttırılmış olacak. İlçedeki eksiklikleri sıklıkla gözden geçirdiklerini belirten Ünal ve Güneş, vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmek için çalışmaları elden bırakmadıklarını açıkladılar. Artık hayatı kolaylaştıran projelere imza atmaya devam edeceklerini veren ikili,  projeleri yakından takip etmeye devam edecekler. Kavşak projesine dair başlangıç tarihi ise henüz kesinleşmemiş olup ileri dönemde detayların gelmesi bekleniyor.

Proje haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version