Kategoriler
Proje Haberleri

Sağlamlar İnşaat Asya Park sahiplerini bekliyor

İstanbul Ümraniye konut projesi Sağlamlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İstiklal Mahallesinde inşa edilmektedir. Projede daireler tamamlanmış olup daire satışları özel fiyatlarla devam etmektedir. Sağlamlar İnşaat Asya Park konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Ümraniye İlçesi, İstiklal Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 11 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projede yer alan dairelerde mantolama, ısı yalıtım, ses yalıtım vardır. Aynı zamanda güvenlik kamerası, görüntülü diafon, bina ana girişi şifre sistemi gibi ayrıcalıklar da bulunmaktadır. Proje kapsamında açık ve kapalı otopark, kapıcı, güvenlik, spor salonu da yer almaktadır. Sağlamlar İnşaat Asya Park konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Daireler 2+1 tip olup brüt 95 metrekare alana sahiptir.

Sağlamlar İnşaat Asya Park Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ümraniye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 620 bin TL ile 750 bin TL arasında değişmektedir. Bunun yanı sıra tapu masrafı ve emlak ücreti de bulunmamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ümraniye konut projesi, konumu gereği toplu ulaşıma ve alışveriş merkezine yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Yamanevler Metro İstasyonu’na da 7 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0539 541 77 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…