Kategoriler
Proje Haberleri

Sahil Rezidance hemen teslim

Sahil Rezidance projesi Süleymanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Giresun ilinin Görele ilçesinde inşa edilmiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Sahil Rezidance projesi özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Sahil Rezidance projesi iki bloktan meydana geliyor. Proje, on iki katlı bloklardan oluşuyor. Sahil Rezidance projesi bünyesinde 90 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Sahil Rezidance projesi nerede?

Sahil Rezidance projesi Kumyalı Mahallesi, Sahil Caddesi, No:34’de konumlandırılmış durumda. Denize yakın bir konumda bulunan Sahil Rezidance projesi polis karakolunun karşısında yer alıyor.

Sahil Rezidance projesi avantajları neler?

Modern mimarisi ile alıcıların ilgisini çeken Sahil Rezidance projesi bulunduğu bölgede ilgi görüyor. Proje, alıcılarına deniz manzaralı konutlar sunuyor. Sahil Rezidance projesinde sosyal alanların yanı sıra açık ve kapalı otopark hizmeti de site sakinleri için bulunan donatılardan birkaçı.

Sahil Rezidance projesi daire özellikleri neler?

Sahil Rezidance projesinde yer alan konutların tümü 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Tek bir plandan meydana gelen konutlar hayata kazandıran Sahil Rezidance projesinde konut büyüklükleri ise 130 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Sahil Rezidance projesi daire fiyatları ne kadar?

Sahil Rezidance projesinde yer alan 3+1 konutlar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Sahil Rezidance projesi teslim bilgisi

Sahil Rezidance projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Proje, 2019 yılının Mart ayı içerisinde tamamlandı.

Sahil Rezidance projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0454 513 14 84 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.