Kategoriler
Proje Haberleri

Şahin Karadaş İnşaat Palmiye Life İskenderun’da yükseliyor

Şahin Karataş inşaat Palmiye Life projesinde satışlar başladı. Konut projesi Hatay ili, İskenderun ilçesi, İsmet İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Hatay konut projesi Şahin Karadaş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Projede daire tipleri neler, daire büyükleri ne kadar? Konut projesinde daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

İsmet İnönü Mahallesi’nde yer alan proje 4 konut bloğundan oluşmaktadır. Dört adet konut bloğunda ise iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde 1 + 1 ve 2 + 1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. 1 + 1 daireler brüt 50 metrekare net ise 45 metrekaredir. Ayrıca iki artı bir tip daireler ise brüt 100 metrekare net lise 90 metrekaredir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin bir yıl içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Şahin Karadaş İnşaat Palmiye Life İskenderun konut projesindeki binalarda 10 kişilik asansörler yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde otopark, kameralı güvenlik sistemi de yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca sosyal alanlar da proje içerisinde yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, çardaklar gibi bir çok özellik yer almaktadır. Dairelerde yer alan mutfaklarda dolaplar, banyolarda ise duşakabinler bulunmaktadır. Ayrıca ısınma sistemi olarak ise doğal gazlı ve kombili ısınma sistemi mevcuttur.

Şahin Karadaş İnşaat Palmiye Life fiyatları ne kadar?

İskenderun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca Şahin Karadaş İnşaat Palmiye Life İskenderun projesinde daire fiyatları, bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede daire fiyatları ise 170 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 5. kat 1+1 tip daireler 170 bin TL ‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

100 metrekare büyüklüğe sahip 4. kat 2+1 tip daireler 300 bin TL ‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşünenler için proje krediye uygundur.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0326 615 69 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version