Kategoriler
Proje Haberleri

Şahinbey’e Metropol Akkent Gaziantep geliyor

Metropol Akkent Gaziantep konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde yükselen Sevinçler İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şahinbey İlçesi, Akkent Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Metropol Akkent Gaziantep modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu, yangın alarmı gibi donanımlara sahiptir. Bunun dışında daireler yerden ışıtıma sistemi ile donatılmış olup kat bahçe, cam balkon, duvar kağıdı gibi olanaklara da sahiptir. Ayrıca konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelip toplam 88 adet konut ve 21 adet ticari birimden oluşmaktadır.

Site içerisinde kapalı garaj, otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı gibi donanımlar mevcuttur. Ayrıca oyun parkı, spor alanı, su deposu, hidrofor gibi olanaklar da yer almaktadır. Gaziantep Şahinbey konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 185 metrekare alana sahiptir.

Metropol Akkent Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Metropol Akkent Gaziantep konut projesi, Akkent’te Şahinbey Kongre Merkezinin hemen yanı başında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje tramvay durağına olan yakınlığıyla şehir merkezine sağladığı ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekmektedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Brüt 185 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 300 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler lansman fiyatlarıyla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 360 99 99 ve 0532 224 54 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…