Kategoriler
Proje Haberleri

Şahintürk Liva Konakları satışları devam ediyor

Şahintürk Liva Konakları projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizleri bekliyor. Malatya, Yeşilyurt’ta bulunan proje Şah Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 21.300 metrekare alan üzerine inşa edilen konutlar 6 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca 256 adet mesken ve 39 adet dükkân bulunmaktadır. Satışa sunulan konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

21.300 metrekare alan üzerine inşa edilen konutlar 6 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca 256 adet mesken ve 39 adet dükkân bulunmaktadır. Satışa sunulan konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Bu 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra oyun parkı, kamelya, spor alanı ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Akıllı ev sistemine sahip olan konutlarda hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun; araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Şahintürk Liva Konakları konumu hakkında

Proje, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutların önü açık olmakla birlikte park & yeşil alan manzaralıdır. Şehir merkezine yakın olan bu konutların çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım konusunda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Dolayısıyla dolmuş, minibüs, otobüs ve tren gibi pek çok toplu taşıma aracı kullanabilirsiniz.

Şahintürk Liva Konakları fiyatları ne kadardır?

Şahintürk Liva Konakları projesindeki konutlar sınırlı sayıda ve sınırlı sürede satışa sunulmuştur. Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (422) 238 48 44 veya 0 (555) 071 47 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…