Kategoriler
Proje Haberleri

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyat bilgisi

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, Şahsuvaroğlu Grup imzasıyla hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans konut projesi, toplam 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 253 konuttan meydana gelen projede, 42 de ticari alan var. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 dubleks tipte daire seçenekleri mevcut. 8 bloktan meydana gelen projedeki konutların büyüklükleri, 68 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor.

Karma proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 328 bin TL ila 357 bin TL arasında fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 406 bin TL ila 621 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 660 bin TL ila 955 bin TL arasında fiyatlarla, 4+1 tipteki daireler 1 milyon 192 bin TL ila 1 milyon 203 bin TL arasında fiyatlarla ve 5+1 dubleks tipteki daireler ise 1 milyon 241 bin TL ila 1 milyon 303 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede peşin ödeme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Şahsuvaroğlu Ambiyans konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde bazı sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projede balkon ve kiler de yer alıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, gelişmekte olan bir bölgede hayata geçiriliyor. Toplu taşıma olanaklarına kolay ulaşılabilir bir yerde bulunan proje, Tuzla Devlet Hastanesi ve E5 Otoyolu’na yakın bir konumda yer alıyor. Tuzla Marina’ya 5 dakika uzaklıktaki proje, metro hattına da sadece yürüme uzaklığında.

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi, Tuzla/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 0216 909 05 30 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.