Kategoriler
Proje Haberleri

Şair Latifi fiyat

İstanbul şehrine bağlı bulunan Kadıköy ilçesinde Şair Latifi projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Doğa Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Şair Latifi projesi bünyesinde 17 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje 6 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Caferağa Mahallesi’nde inşa ediliyor. Şair Latifi projesi Şair Latifi Sokak’ta bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Şair Latifi projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 48 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Şair Latifi projesinde bulunan 1+1 konutlar 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 685 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar da 1 milyon 450 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.