Kategoriler
Toki Haberleri

Sakarya Adapazarı Korucuk Toki kura sonuçları belli oluyor

Toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Sakarya Adapazarı Korucuk Toki kura sonuçları kura çekilişinin bitmesinin ardından sonular Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura çekilişi bugün Youtube, Facebook ve Twitter üzerinden yapılan canlı yayın ile gerçekleştirilmektedir.

100 bin sosyal konut projesi  kapsamında hayata geçirilen toplu konut projesindeki dairelerin kura çekilişi yapılmaktadır.  Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Projede başvurular 16 Aralık 2019 tarihinde başlamış, 16 Ocak 2020 tarihinde sona ermiştir.

Toplam 577 adet dairenin bulunduğu toplu konut projesinde 460 adet konutun kura çekilişi yapılmaktadır. Artık vatandaşlar kuraların sonuçların açıklanmasını ve konut sahibi olmayı beklemektedir. Kuraların çekilişinin ardından en kısa sürede TOKİ tarafından açıklanmaktadır.

Sakarya Adapazarı Korucuk Toki kura sonuçları

Kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura listesi Toki’nin web sitesinde yayınlanacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Sakarya Adapazarı Korucuk Toki Konutları projesinde yer alan toplam 577 adet konut için kura çekilişi 10 Haziran 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilmektedir.

Toki 100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen toplu konut projesinde iki farklı daire tipi yer almaktadır. Projede yer alan daireler 2+1 ve 3+1 tipinde projelendirilmiştir. Dairelerin 316 tanesi 2+1, 144 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 dairelerin alanları brüt 85.88 ve 86.21 metrekare, net ise 68.11 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 dairelerin alanları ise brüt 102.82, net ise 82.54 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Projede kura çekilişi nerede yapıldı?

Sakarya Adapazarı Korucuk Evleri projesinde kura çekilişi 10 Haziran 2021 tarihinde Perşembe günü yapılmaktadır. Projede yer alan toplam 577 adet konutun kura çekilişi Saat: 13:00′da noter huzurunda gerçekleştirilmektedir.

Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Sakarya Adapazarı Korucuk Toki kura sonuçları belli olacaktır. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, parklar, peyzaj alanları da yer almaktadır.

Her yıl yapılması planlanan 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa sunulacak olan Sakarya Adapazarı Korucuk Toki Evleri projesinden daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar yüze 10 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile ödeme yapmaları gerekiyor.

Sakarya Adapazarı Korucuk Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi TOKİ’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Sakarya Adapazarı Korucuk Toki Evleri projesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version