Kategoriler
Emlak Haberleri İhaleler

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Sakarya’da inşa edilecek olan Millet Bahçesi projesi için ihale düzenledi. Yapılan ihalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Sakarya’daki eski stadyumun olduğu yerde inşa edilecek olan Sakarya Millet Bahçesi projesi için ihaleye çıkılarak ilk adım atılmış oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından yapılan ihaleye 22 firmadan teklif geldi. Yapılan ihalede en yüksek teklifi veren ilk beş firma ise şu şekilde oldu;

Mustafa Ekşi İnşaat (32 milyon 253 TL), GNT Inş. Pet. Ürün Taş. 26 milyon 404 bin TL), Biroğlu / Proyol Inş. (26 milyon 250 binTL) FED-YOL İnş. Enerji ( 23 milyon 312 bin TL), Gürtaş Yapı End. (22 milyon 571 bin TL)

İhaleyi kazan firma ihale komisyonun yapacağı değerlendirme sonrasında kamuoyuna duyurulacak. İhaleyle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrilerimize Millet Bahçesi kazandırılacağının müjdesini vermişti. Biz de projeleri hazırlamıştık. Bugün TOKİ tarafından şehrimizin yeni yaşam alanı Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Tüm Sakaryalılara hayırlı olsun” dedi.