Kategoriler
Proje Haberleri

Saklı Bahçe Evleri Şile projesindeki konutlar satışa sunuldu

Saklı Bahçe Evleri Şile ilçesinde yükselmektedir. Yıldırım İnşaat’ın hayata geçirdiği bu projede 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip normal dairelerle birlikte 5 + 2 odalı dubleks daireler bulunur. Yeşilçay Deresi, Değirmençayırı Şelalesi, Saklı Göl ve Kumbaba Tepesi gibi turistik mekanlarıyla tanınan Şile, pek çok yeni projenin lokasyonu olmaktadır. Bu ilçede yükselen Saklı Bahçe Evleri oldukça fazla talep görmektedir.

Tüm pencereleri ısıcam türünde olan bu dairelerin ses yalıtımı da mevcuttur. Kablo TV altyapısı, görüntülü diyafon aygıtı, sağlam camlı duşakabin ve çelik kapı ise projedeki tüm dairelerin sahip olduğu donanımlar arasındadır. Şile’nin en sağlam yapıları arasındaki Saklı Bahçe Evleri, depreme dayanıklılık, merkezi konum ve daire içi özellikler açısından dikkat çekebilen konutlardandır. Ayrıca konutların çevresindeki otopark alanları, daire sahiplerinin araç güvenliği açısından çok önemli bir detaydır.

Proje alanı nerede bulunmaktadır?

Saklı Bahçe Şile ilçesinin Balibey Mahallesi’nde yer almaktadır. Atatürk Caddesi’ne bağlanan Kalafatçı Sokak üzerindeki site alanı devlet hastanesinin yanı başındadır. Ayrıca Balibey İlkokulu’na ve Hakmar Ekspres, BİM, Şok, Migros şubelerine ulaşım çok kolaydır.

Saklı Bahçe Şile satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projede yer alan daire çeşitleri 2 + 1, 3 + 1 ve 5 + 2 oda sayılarına sahiptir. Bununla birlikte tüm daireler kredili alıma ve takas yöntemine uygundur. Fiyatları bilinen daireler ise şöyle gösterilebilir:

A – 2 + 1 Odalı daireler

  • Brüt 87 – Net 80 m2: 465 bin TL

B – 3 + 1 Odalı daireler

  • Brüt 100 – Net 90 m2 / Brüt 110 – Net 95 m2: 700 bin TL / 750 bin TL

Ayrıca 5 + 2 odalı dairelerin özel fiyat bilgilerine ulaşmak da mümkündür. Şile Saklı Bahçe Evleri satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için;

  • 0 535 624 14 82
  • 0 216 711 21 33

numaraları iletişime açıktır.

 

 

En yeni konut projelerinden haberdar olmak için TIKLAYINIZ