Kategoriler
Proje Haberleri

Saklı Bahçe Venezia hemen teslim

Balıkesir ilinin Edremit ilçesinde Saklı Bahçe Venezia projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje, Çetinkaya İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje Edremit’in en sevilen bölgelerinden birinde inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Projede yer alan konutlar, dubleks ve daire olarak iki farklı seçenekte alıcılarına sunuluyor. Proje, dokuz farklı konut bloğundan meydana geldi. Site içerisinde yer alan konut blokları ikişer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje, isminde belirtildiği gibi adeta bir saklı bahçe olarak hayata geçirilmiş durumda. Saklı Bahçe Venezia projesinde yer alan konutlar Güre Mahallesi, Hasanpaşa Küme Evler Mevkii, No:49 1/14’te inşa edilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar daire ve dubleks olarak alıcılarına sunulmakta. Saklı Bahçe Venezia projesinde yer alan konutların tümü 2+1 daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise iki farklı seçenekte planlanmış durumda. Projede yer alan 2+1 konutların bir kısmı 80 metrekare olarak yaşama kazandırılmış vaziyette. Konutların kalan kısmı ise 2+1 daire tipinde, 85 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların tek bir daire tipinden fakat iki farklı büyüklükten meydana geldiğini belirtmiştik. Fiyatlar da büyüklüklere ve daire veya dubleks seçeneklerine göre elbette ki değişiklik gösteriyor. Saklı Bahçe Venezia projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 80 metrekare olarak alıcılarına 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Projede bulunan 2+1 konutlardan 85 metrekare olanlarının fiyatları ise 400 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Saklı Bahçe Venezia projesinde yer alan konutların çalışmaları 2019 yılı içerisinde tamamlandı. Bu sebeple bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 266 384 87 12