Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Saklı Koru Bodrum’da çalışmalar başladı

Eksan Ekşioğlu İnşaat tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Saklı Koru Bodrum projesinde çalışmalara başlandı.

65 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerine hayata geçirilen Saklı Koru Bodrum projesi 2 ve 3 katlı toplam 5 konut bloğundan meydana geliyor.

Yatay mimaride toplam 26 adet dairenin yer aldığı Saklı Koru Bodrum projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 3 farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki en küçük daire alanı 122 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 362 metrekare olarak tasarlandı.

2019 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Saklı Koru Bodrum projesinde 2 adet açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası, hamam, fitness salonu, açık otopark, güvenlik, yürüyüş parkuru gibi alanlar yer almaktadır.

Fiyat ve ödeme seçenekleri henüz belli olmayan Saklı Koru Bodrum projesi Yalıkavak ana artere 1 dakika, Yalıkavak Marina’ya 5 dakika, Bodrum’a 20 dakika, havaalanına ise 50 dakika mesafede yer almaktadır.

Tel: 0532 334 30 30