Kategoriler
Proje Haberleri

Salurkent Oba Residence satışları devam ediyor

Salurkent Oba Residence projesi, geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Antalya, Alanya’da bulunan proje Işık İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Söz konusu projede, 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 daire tipleri bulunmaktadır. Projede bulunan 1 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 66 metrekaredir. 3 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 5 artı 1 dairenin büyüklüğü ise brüt 320 metrekaredir. Ayrıca proje bulunan 5 artı 1 daire, dubleks dairedir. Dış özellikleri; yüzme havuzu, oyun alanı, kreş, sauna, buhar odası, hamam, tenis kortu ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. İç özellikleri ise; akıllı ev sistemi, hırsız ve yangın alarmı, yüz tanıma & parmak izi ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra Amerikan kapı, Amerikan mutfak, ankastre fırın, barbekü, beyaz eşya, klima, mobilya v vestiyer gibi çeşitli özellikler bulunmaktadır. Ayrıca laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun; araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, korkuluk, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, geniş koridor, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Salurkent Oba Residence Konumu ve Fiyatları Hakkında

Salurkent Oba Residence projesi boğaz, deniz, doğa, göl, havuz, park& yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Antalya’nın Alanya ilçesi Oba mahallesinde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, fuar, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Çocuklarınızın eğitimi için çevrede ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite mevcuttur. Ayrıca ulaşım olarak; anayol ve caddeye yakındır ve çeşitli toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Salurkent Oba Residence fiyatları ne kadardır?

Projedeki konut fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 66 metrekare olan 1 artı 1 dairenin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca büyüklüğü brüt 320 metrekare olan 5 artı 1 dubleks dairenin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu konutlar yapımı tamamlanmak üzere olan projede son kalan dairelerdir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 242 515 0704 ya da 0 532 744 4567 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…