Kategoriler
Proje Haberleri

Saluspark Balkan konutları deprem dayanıklılığı ile dikkat çekiyor

Saluspark Balkan projesi Bursa’da gerçekleşmektedir. Kaliteli yapıların mimarı olan Yedsa Yapı, bu projesi için en iyi malzemeleri kullanmaktadır. Kocaeli ve civarının deprem bölgesi dahilinde olması, firmayı çeşitli önlemler almaya teşvik etmiştir. Dolayısıyla bu konutların inşası için C 30 sınıfı kaliteli beton ve TSE 708 IIIA nervürlü inşaat demiri kullanılmıştır. Ayrıca inşaat öncesinde zemin etüdü ve zemin iyileştirme çalışmaları da gerçekleştirilmiştir. Zeminin deprem dalgalarına dayanıklı hale gelmesi için teknik çalışmalar yapılmıştır. Dolayısıyla betonarme karkas temel üzerinde yükselen bu konutlar Marmara’nın en güvenli konutlarındandır.

Deprem riskine karşı sağlam bir konuta sahip olmak çok önemlidir. Fakat konforun da konut seçimi için önemli olduğu unutulmamalıdır. Yedsa Yapı’nın bu projesi, yapı sağlamlığı ile birlikte konfor açısından da iyi bir projedir. Dairelerin sahip olduğu donanımlar arasında açık yüzme havuzu, otopark alanı, fiber internet altyapısı ve ankastre mutfak seti mevcuttur. Güvenlik hizmeti ve daha pek çok detay da bunlar arasında sayılabilir.

Saluspark Balkan projesi nerede gerçekleşiyor?

Bu konut projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Balkan Mahallesi’nde gerçekleşmektedir. Proje alanı Görükle Zafer bölgesindeki İstiklal Sokağı’ndadır. Hasanağa Deresi’ne yakınlığı ile dikkat çeken bu konutlar, aynı zamanda şu yerlere de çok yakındır:

  • Zübeyde Hanım Anaokulu
  • Tuna İmam Hatip Ortaokulu
  • Ali Durmaz Ortaokulu
  • Bursa Eğitim Araştırma Hastanesi
  • 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi
  • Premium Balkan, Meva Balkan ve Paris Evleri gibi çeşitli konutlar

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Saluspark Balkan satılık daire fiyatları, konut türlerine göre birbirinden farklıdır. Brüt 109 metrekarelik 2 + 1 daireler 445 bin – 495 bin TL değerindedir. Ayrıca brüt 149 metrekarelik 3 + 1 daireler yaklaşık 595 bin TL fiyata sahiptir. Detaylı bilgi almak için 0507 070 32 33 numarası aranmalıdır.