Kategoriler
Emlak Haberleri

Samandıra Konakları’nda yaşam başladı

Samandıra Konakları, Yapı Taş firması bünyesinde İstanbul ilinin Anadolu yakasında yükseliyor. Sancaktepe’de olan konumuyla yeni alıcılarını bekleyen konut projesi, hemen teslim ile sizleri gün içinde ev sahibi yapmakta ısrarcı. Üstelik banka kredisini rahatlıkla kullanabileceğiniz özel vade oranları sizleri beklemekte.

Samandıra Konakları proje özellikleri

Son hızla gelişmekte olan İstanbul’un Anadolu yakasında 2017 doğumlu konutlar, Sancaktepe ilçesinde yükseliyor. Toplamda 72 adet konutun bulunduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon lüks konutlar yer almaktadır.

2 blok üzerinden tasarlanmış Samandıra Konakları, aynı zamanda genişlik seçeneğini daire boyutlarına göre değiştirmektedir. 2 oda 1 salon daire seçeneği 95 metrekare üzerinden satışa sunulurken; 3 oda 1 salon daire seçeneği ise 120 metrekareden satışa çıkıyor.

Radyajeneral temel sistem, deprem, ısı ve ses yalıtımına uyan yapısıyla güven veren Samandıra Konakları, kalorimetreli ve payölçekli merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlamaktadır. Çift balkonlu daireler evlerin içerisinde sizleri yetersiz hissettirmemek için elinden geleni yapıyor. OMAK marka özel dizayn çift asansörler, REHAU marka geniş panoramik yere uzanan camlar ve otomatik panjurlar kişisel ihtiyaçların yanı sıra lüks ihtiyaçlarınızı da karşılamaktadır.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Samandıra merkezde bulunan konumuyla alıcısını ve yatırımcısını ihya etmeyi bekleyen konut projesi, metro istasyonuna yakınlığıyla göz doldurmakta. Viaport AVM gibi başlıca alışveriş merkezine olan uzaklığı sadece 9 kilometre iken, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12 kilometre mesafesi dikkatleri üzerine toplamakta kolaylık sağlıyor.

Damatris tarihi kalıntılarının yanında olması tarih sever bünyeler için ekstra bir güzellik olması beklenirken; yeni yapılacak şehir hastanesine olan konumuyla onu şimdiden komşu ilan ediyor.

Samandıra gişelerine olan 1.5 kilometrelik kısa mesafesi ve sadece yüz adımlık yürüyüş alanında bulunan metrosuyla doğru bir yatırım projesi diyebiliriz.

Projede sahip olunan imkanlar

72 daireden ayrılan çok özellikli daireler toplamda 44 adet olarak mevcuttur. Samandıra Konakları içerisinde yer almakta olan toplantı salonu, lobi, çok amaçlı bekleme salonu her ihtiyacı başarılı bir şekilde tamamlıyor.

Açık yüzme havuzu, aletli fitness salonu ve kapalı basketbol sahasıyla fit bir yaşama parmak ucu kadar yakın olacak ve kapalı çocuk oyun odası sayesinde çocuğunuz güvenli kalmaya devam edecektir. Üstelik bunlar sadece yaşamınızın sıradan bir parçası olmaya çok yakın.

Telefon üzerinden ve tabletler aracılığıyla kolaylıkla yönetebileceğiniz akıllı ev sistemi, fiber internet bağlantısı ve wireless tüm isteklerinizi karşılamakla kalmıyor aynı zamanda sizi eşsiz bir yaşama sürüklüyor.

Birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı konutlar aynı zamanda 7/24 güvenlik hizmeti vermektedir. Kapalı otopark sayesinde sahip olacağınız tek araç hakkıyla sizlerin isteklerini kolayca karşılıyor.

Detaylı bilgi için:

0 (216) 464 98 55 – 77