Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Samsun İlkadım Kıran Toki ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kıran Mahallesi’nde hayata geçirilecek Samsun İlkadım Kıran Toki  ihalesi E-İhale yöntemi ile gerçekleştirildi.

Samsun İlkadım Kıran 2. etap 1. bölge Toki Evleri projesinde toplam 694 adet konut yer alacak. Projede ayrıca ticari ünite ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Toki’den Samsun’a 694 adet konut

Samsun, İlkadım İlçesinde inşa edilecek olan toplu konut projesinde toplam 694 adet konut inşa edilecek. Samsun İlkadım Kıran Toki  ihalesi 23 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Samsun İlkadım Kıran 2. etap 1. bölge Toki  projesinin ihalesi 23 Eylül 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 11:00’da gerçekleştirildi. İhale komisyonunun toplantı yeri, e-tekliflerin açılacağı yer olan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, toplantı salonunda yapıldı.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 694 adet konutun dışında ayrıca 9 adet ticari ünite ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alması bekleniyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra projenin 600 takvim gününde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi gerekiyor.

Konya Halkapınar’a 170 konut

Ayrıca 23 Eylül 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 14:00 da ise Konya İli, Halkapınar İlçesi’nde Toki tarafından hayata geçirilecek olan Konya Halkapınar 3. etap Toki ihalesi gerçekleştirilecek. Konya Halkapınar 3. etap Toki Evleri projesinde ise toplam 170 adet daireye yer veriliyor. Projede 170 adet dairenin dışında ayrıca 1 adet 3 ticari ünitenin yer aldığı Ticari bina ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde yer alacak olan dairelerin tipleri ve daire büyüklükleri ihale yapıldıktan sonra belli olacak. Ancak gelen olarak projelerde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Bu nedenle bu toplu konut projesinde de 2+1 ve 3+1 tip dairelere yer verilmesi bekleniyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toplu konut projeleri ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.