Kategoriler
Proje Haberleri

Samsun Koru Şehir Evleri satışları devam ediyor

Samsun Koru Şehir Evleri projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Meko Yapı tarafından inşa edilen proje Samsun İli, Atakum İlçesi, Çobanlı Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olan bu dairelerin satışları devam etmektedir. Modern tasarımı, geniş ve konforlu olan odaları ile satışa sunulan evler fazlaca ilgi çekmektedir. Projede yer alan dairelerin alanları 71 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir. Site tipinde hayata geçirilen proje hakkında detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Atakum konut projesi 16 katlı sekiz adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Sekiz adet konut bloğunda ise toplam 543 adet daire yer almaktadır. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç farklı daire seçeneklerine projede yer verilmektedir. 1+1 tip daireler brüt 71 metrekaredir. 2+1 tip daireler brüt 108 metrekaredir. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 165 metrekare büyüklüğündedir.

Bu proje modern tarza tasarımı konforlu odalarıyla ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Bu ev içerisinde toplamda 2 adet banyo bulundurmaktadır. Site içerisinde olan bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Site içerisinde bulunan bu evin oldukça fazla özelliği mevcuttur. Ayrıca özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Bu şekilde Samsun’un yeni projesi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Samsun Koru Şehir Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 195 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 71 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları  195 bin TL’den başlamaktadır.

108 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları  255 bin 500 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 165 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 355 bin 700 TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde üç farklı ödeme planı yer almaktadır. Birinci seçenekte yüzde 20 peşinat ödeniyor. Kalan tutar banka kredisi kullanılarak ödeme yapılmaktadır. Bu seçenekte yüzde 2 indirim fırsatı sunulmaktadır.

İkinci seçenekte yüzde 30 peşinat ödenmektedir. Daha sonra 14 ay taksit, kalanı 14 ya sonra banka kredisi kullanılarak ödeme yapılmaktadır. Bu seçenekte de yüzde 2 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Üçüncü seçenekte yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödenmektedir. Ayrıca bu ödeme planında ise yüzde 4 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Projenin konumu hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Evin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Ayrıca proje konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sizlerin kendinize ve ailenize vakit ayırmanız açısından bazı yerler mevcuttur. Yürüme mesafesinde olan bu yerler çocuk oyun parkı, yürüyüş yerleri, çardak ve oturma alanları gibi yerlerdir. Ayrıca hemen ulaşabileceğiniz bu yerlerde sevdiklerinizle veya yalnız vakit geçirme fırsatı bulabilirsiniz. 7/24 site güvenliği ağlanmaktadır. Hem bekçi hem de güvenlik kameraları ile bu işlem gerçekleştirilmektedir. Ulaşım olarak da oldukça iyi yere sahiptir ve kolayca istediğiniz yere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Samsun Koru Şehir Evleri projesini hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 130 22 00 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

“Samsun Koru Şehir Evleri satışları devam ediyor” için bir yanıt

Merhaba isterseniz ince islerinizi yarı barter girebiliriz alçı sıva mantolama.kara sıva isterseniz daire karşılığı boya satışı yapabiliriz.

Yorumlar kapatıldı.