Kategoriler
Proje Haberleri

Samsun Korupark Evleri Meko Yapı kalitesiyle yükseliyor

Samsun Korupark Evleri adlı konut projesinde 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip olan daireler mevcuttur. Bu dairelerde birer adet banyo bulunmakla birlikte balkon sayıları değişiklik gösterir. 1 + 1 odalı dairelerde tek balkon bulunmaktayken 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler çift balkona sahiptir. Proje, deprem riskine karşı etüt çalışmaları gerçekleştirilmiş olan bir arsada gerçekleşmektedir. Ayrıca tüm yapı malzemeleri 1. sınıf kalitededir. Ses yalıtımlı olarak tasarlanan duvarlar, ısı yalıtımına sahip ısıcam sinerji pencereler, doğalgaz altyapısı ve sağlam zemin malzemeleri özellikle dikkat çekmektedir.

Bununla birlikte bu dairelere sahip olmak son derece kolaydır. Çünkü ödeme aşamasında bazı fırsatlar söz konusudur. Peşinat oranları yüzde 20’den başlayan bu konutlar için özel ödeme planları oluşturulabilmektedir. Ayrıca kredili ya da kredisiz ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Kredi işlemleri ise Garanti Bankası tarafından yürütülecektir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Meko Yapı’nın Korupark Evleri projesi, daire türlerine göre şu fiyat aralıklarına sahip olmaktadır:

  • 1 + 1 Odalı daireler: 185 bin TL – 205 bin TL
  • 2 + 1 Odalı daireler: 235 bin TL – 275 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 315 bin TL – 395 bin TL

İnşaat çalışmaları henüz başlamış olan bu daireler, kat ve cephe durumuna göre farklı fiyatlara sahiptir. Ayrıca projenin inşaatı iç tasarım aşamasına ulaştığında, konut sahiplerinin duvar rengi ve deseni seçme imkanı bulunacaktır. Ödeme kolaylıklarından haberdar olmak için, ön satış durumundaki bu daireler hakkında firmadan bilgi almak mümkündür. İletişim numarası ise 0532 130 22 00’dır.

Samsun Korupark Evleri nasıl bir konumdadır?

Bu dairelerin yükselecek olduğu proje arsası, Samsun – Atakum’un Çobanlı Mahallesi’ndedir. Bununla birlikte Samsun Korupark Evleri ile yakın mesafede olan bazı yerler şunlardır:

  • Sınav Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi
  • Anafartalar Anadolu Lisesi
  • Samsun Acil (Sağlık) Çağrı Merkezi
  • Çobanlıköyü Camii
  • Market şubeleri ve duraklar
  • Çok sayıda yeşil alan

Konum özellikleri ile birlikte site alanında tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası ve yarı olimpik havuzlar bulunacaktır.