Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Samsun Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Eski 19 Mayıs Stadı’nın olduğu alan artık yeşil alan olarak vatandaşlara hizmet verlemeye hazırlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun’da bulunan 19 Mayıs Stadı’nın bulunduğu alan Millet Bahçesi olarak hizmet vermeye başlayacak. Projenin başlaması için gereken ihale süreci gerçekleştirildi.

100 bin 865 metrekare büyüklüğe sahip stad alanı projelendirilecek olan Samsun Millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Toplam 12 adet firmanın başvuruda bulunduğu Millet Bahçesi projesinin ihalesi 13 Şubat 2019 tarihinde yapıldı. İhalenin yapılan değerlendirme sonucunda hangi firmanın kazandığı 4 ay gibi bir sürede belli olacak.

Samsun millet bahçesinde spor alanları, bisiklet parkuru, koşu parkuru, iki tenis kortu, iki basketbol ve voleybol sahası, bin 45 metrekarelik çocuk oyun alanları, dinlenme, seyir alanları, 40 farklı türde 3 bin ağaç ve 75 farklı türde 40 bin çalı-yer örtücü bitki, 131 metrekarelik alanda millet kıraathanesi de yer alacak.