Kategoriler
Proje Haberleri

Sancar Şehir Uşak satışları başladı

Sancar Şehir Uşak projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Uşak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Has Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 4 blok ve 208 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ultra lüks 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 4 blok ve 208 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ultra lüks 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 183 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna ve fitness salonu bulunmaktadır. Konutlarda akıllı ev sistemi mevcuttur. Daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Sancar Şehir Uşak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Kemalöz Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir ve doğa manzarasına sahiptir. Projenin konumu şehir merkezine ve üniversiteye 5 dakika, hastaneye ise 7 dakikalık mesafede yer almaktadır. Civarda market, fırın, kafe, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Sancar Şehir Uşak projesinde ultra lüks 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Brüt 183 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 568 34 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version