Kategoriler
Proje Haberleri

Sandal Proje Gardenia Evleri Eylül 2021’de Teslim

Giresun Teyyaredüzü konut projesi Sandal Proje İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Giresun Merkez, Teyyaredüzü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Sandal Proje Gardenia Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Giresun, Teyyaredüzü Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek konut bloğu 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Konut projesinde yer alan tüm dairelerin güney ve doğuya cephesi vardır. Ebeveyn banyolu olan dairelerin oldukça geniş mutfağı bulunmaktadır.

6 katlı bloktan oluşan Sandal Proje Gardenia Evleri konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 3+1 ve 3+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 61 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 148  metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 3+1 dubleks tip daireler de brüt 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konut projesinin Eylül 2021’de teslimlerinin yapılması planlanmaktadır.

Sandal Proje Gardenia Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Giresun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 280 bin TL’den başlamaktadır.

61 metrekare büyüklüğünde brüt alana sahip olan 1+1 tip daireler 280 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 580 bin TL arasında değişmektedir.

150 metrekare büyüklüğünde brüt alana sahip olan 3+1 dubleks tip daireler 600 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Giresun konut projesi, Fomenta Kafe arkasında yer almaktadır. Aynı zamanda yeni açılan Carrefoursa yanında konumlanmaktadır. Teyyaredüzü Mahallesi’nde yer alan proje market, cami, pazar, okul ve AVM yakınında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0454 216 82 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version