Kategoriler
Proje Haberleri

Saner Garden Villaları satışa çıktı

Saner Garden Villaları müstakil bahçeye sahip lüks konutlardır. Bu villa projesinin 4 + 1 odalı daireleri satışa çıkmıştır. Konya’daki en başarılı villa projelerinden birisi olan Saner Garden projesi için en iyi malzemeler kullanılmıştır. Dolayısıyla, dış cephesi taş döşemeli olan villaların ısı yalıtımı çok gelişmiştir. Konut içi daire duvarları ise hiç ses geçirmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Müstakil bahçelerin boyutu ise yaklaşık olarak 50 metrekare ile 300 metrekare arasındadır. Bu bahçeler için otomatik çimen sulama sistemi kurulmakta olup, her daireye özel ikişer araçlık otoparklar vardır. Ortak kullanım alanlarında, açık otopark alanları ile birlikte çok sayıda kamelya ve çocuk parkı mevcuttur.

Site içerisinde güvenlik kameraları bulunmaktadır. Ayrıca daire sahiplerinin konforu için kapıcı hizmeti de düşünülmüştür. Şu an satışa çıkmış durumdaki daireler ise büyüklük ölçülerine göre şöyle sıralanır:

  • 4 + 1

Brüt 174 metrekare – Net 140 metrekare

Brüt 196 metrekare – Net 155 metrekare

Bu villalar nerede yükselmektedir?

Saner İnşaat firması, villaların yükseleceği arsa olarak Konya – Meram’ın Hatıp Mahallesi’ndeki bir arsayı seçmiştir. İlçenin en sakin ve en hızlı gelişen bölgeleri arasındaki Beybes, Saner Garden Villaları projesinin hayata geçtiği bölgedir. Ayrıca bu villa sitesi, Beybes Caddesi’ne çok yakın konumda bulunan Ebru Sokak üzerinde yer alır. Şehit Öğretmen Yavuz Hüseyin Yavuz İlkokulu ve 45 Evler Camii yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Beybes bölgesinin ulaşım koşulları gelişmiş olduğundan, burada pek çok durak mevcuttur.

Saner Garden Villaları ne kadardır? Satılık villa fiyatları yüksek midir?

Saner Garden satılık villa fiyatları ortalamanın üzerinde sayılmamaktadır. Villa seçeneklerinin hiçbiri krediye uygun olmamaktadır. Bununla birlikte fiyatlar yaklaşık olarak 830 bin TL – 1 milyon 100 bin TL arasında değişir. Villaların teknik özellikleri ve fiyat durumları hakkında bilgi almak isteyenler;

0 332 238 53 03

0 507 828 28 55 numaralarından herhangi birine ulaşabilir.

 

Exit mobile version