Kategoriler
Proje Haberleri

Sanka Evleri Sürmene projesinin 4 + 1 odalı daire fiyatları ne kadardır?

Sanka Evleri Sürmene ilçesinde hayata geçen en başarılı konut projelerindendir. Bu proje kapsamında satışa çıkan 4 + 1 odalı daireler brüt 220 metrekare – net 210 metrekaredir. Ayrıca dairelerin ebeveyn banyosu, kombi altyapısı, yalıtımlı pencere camları ve görüntülü diyafon sistemi mevcuttur. Çelik dış kapıların çok sağlam olması ile birlikte laminant ve seramik zeminler için oldukça kaliteli ürünler kullanılmıştır. Arızalanma olasılığı düşük olan batarya muslukları, her türlü deterjana dayanıklı duvar boyaları ve sağlam yapı malzemeleri bu konutlara değer katmaktadır. Bununla birlikte konutlar bir site alanına dahil değildir. Yola cepheli olan blok, Sürmene’nin sahil bölgelerine oldukça yakındır. Sanka İnşaat kalitesi ile piyasaya çıkan bu dairelerin hepsi krediye uygundur. Fakat satın alma işlemleri için takas yöntemi kullanılamamaktadır.

Sanka Evleri Sürmene ilçesinin neresinde bulunur?

Oldukça kaliteli olan bu proje, Sürmene’nin gelişmiş bölgelerinden olan Orta Mahallesi’nde hayata geçmiştir. My Home Altınvadi konutları ile komşu olan bloğun civarında Şehit Muhammet Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi ve Sürmene Toplum Ruh Sağlığı Merkezi mevcuttur. Ayrıca Sürmene İlçe Devlet Hastanesi, Sürmene Toplum Sağlığı Merkezi ve Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Sarıtürk İlkokulu da yakın mesafededir.

Satılık 4 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Projenin 4 + 1 odalı daireleri yaklaşık olarak 675 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Sahil Caddesi ile Trabzon – Rize Yolu yakınlarındaki bu daireler oldukça sağlam, güvenli ve konforludur. Sanka Evleri Sürmene satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için ise firmaya ulaşılmalıdır. Dolayısıyla iletişim numarası şöyledir:

  • 0 532 467 78 61

Yeni konut projelerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız BU linke devamlı göz atabilirsiniz.