Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Santra Çayyolu’nda yüzde 12 indirim

Uzelli Yapı tarafından Ankara İli, Çayyolu’nda hayata geçirilen Santra Çayyolu projesi 800 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Başkent Ankara’da ilk projesini hayata geçirecek olan firmanın Santra Çayyolu projesinde toplam 410 adet konut ve rezidanslar yer alacak. Projede dairelerin dışında ayrıca alışveriş alanı ve bir adet ofis kulesi de yer alıyor.

Firmanın kendi arsası üzerinde hayata geçirilen Santra Çayyolu projesine 2016 yılı Ekim ayında başlandı, satış ofisi ise Nisan ayında açılmıştı.

Yüzde 32’sinin satıldığı Santra Çayyolu projesinde 2+1 daireden 7+1’e kadar değişen daire seçeneklerine yer veriliyor.

Santra Çayyolu projesinde metrekare birim fiyatları ortalama 6 ile 7 bin lira arasında değişirken satılık daire fiyatları ise 700 bin liradan başlıyor.

İki etaptan meydana gelen Santra Çayyolu projesinin ilk etabında 3 blokta toplam 200 adet daire, ikinci etabında ise toplam 210 adet daire, ofisler ve çarşı yer alıyor.

Santra Çayyolu projesinde 30 Haziran 2018 tarihine kadar lansmana özel yüzde 5, tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Firma bünyesinde ise 44 aya kadar vade ve yüzde sıfır faizle 4 bin 900 liradan başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

piyasalar