Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sapphire Gaziantep’de sıfır faizle

Sevinçler Yapı tarafından Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi’nde inşa edilecek olan Sapphire Gaziantep projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

15 Temmuz Mahallesi, İbrahimli mevkiinde yer alan arsa alanı üzerinde yükselen Sapphire Gaziantep projesi 17 katlı 3 konut bloğundan meydana geliyor. Projede konutların dışında blokların giriş katlarında yer alan ticari ünitelerde yer alacak.

Sapphire Gaziantep projesinde yer alan dairelerin hepsi 4+1 tipindeki dairelerden oluşmaktadır. Projede yer alan dairelerin alanları ise 230 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Sapphire Gaziantep projesinde yer alan 4+1 tipindeki dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlıyor 1 milyon 200 bin TL’ye kadar yükseliyor.

2020 yılı Mart ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Sapphire Gaziantep projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sapphire Gaziantep projesinde kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0342 360 99 99