Kategoriler
Proje Haberleri

Şar 24 Rize konutları satışa çıktı!

Şar 24 Rize projesinin mimarı Şar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’dir. Projenin 3 + 1 odalı daireleri 18 ay ödeme fırsatı ile satışa çıkmıştır. Gerçekleştirilen pek çok konut satışı sonrasında geriye kalan daireler az miktardadır. Hatta brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip daire seçeneklerinden şu anda sadece 1 adet mevcuttur. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip olan diğer daireler ise hızla tükenmektedir.

Krediye ya da takaslı alıma uygun olmayan bu daireler tek banyoludur. Rize’nin tam merkezindeki bu konutlar, sunmakta oldukları avantajlara kıyas ile düşük bir fiyata sahiptir. Son zamanlarda sık sık meydana gelen depremler dolayısıyla yeni konut projelerinde en çok dayanıklılık aranmaktadır. Bu yönü ile Şar 24 konutlarının çok ideal oldukları söylenebilir. Ayrıca Karadeniz’in deprem riski düşük olan şehirleri arasındaki Rize, yatırım amacıyla konut satın almak için çok uygun bir konumdadır. Bununla birlikte dairelerin kira getirisinin yüksek olması beklenmektedir.

Şar 24 konutları Rize’nin neresinde yükselmektedir?

Bu başarılı konut projesi, il merkezinin Portakallık Mahallesi’nde gerçekleşmiş olmaktadır. Karadeniz Sahil Yolu yakınlarındaki Dağdibi Sokak üzerinde yükselen bu daireler deniz havasına sahiptir. Ali Saruhan Anaokulu ile karşılıklı olmasının dışında, proje arazisinin diğer pek çok önemli yere yakın olduğu görülmektedir. Örneğin 14 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Ali Yardımcı İlkokulu ve Ortaokulu, Tevfik İleri Anadolu Lisesi ve Portakallık Camii bu yerlerden birkaçıdır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Şar 24 Rize satılık daire seçenekleri çeşitli ödeme kolaylıkları ile sahiplerini beklemektedir. Brüt 132 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatı 560 bin TL ile 575 bin TL arasındadır. Ayrıca son kalan brüt 140 metrekarelik daireler yaklaşık olarak 660 bin TL fiyata sahiptir. Detaylı bilgiye ulaşmak için arayınız: 0 545 440 08 73

Exit mobile version