Kategoriler
Proje Haberleri

Şar Platinum Rize satışları başladı

Konut projesi Rize İli, Merkez İlçesi, İslampaşa Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje Şar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş firması tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Şar Platinum Rize projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi İslampaşa Mahallesi’nde Menderes Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. 11 katlı konut projesi tek konut bloğunda ise toplam  33 adet konut yer almaktadır. Dairelerin dışında projede ayrıca bir adet ticari ünite yer almaktadır. Ayrıca konut projesindeki daireler krediye uygun durumda bulunmaktadır.

Şar Platinum Rize projesinde iki daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 160 metrekare ile 220 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde yer alan 3+1 tip daireler brüt 160 metrekare, net ise 140 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede yer alan 4+1 tip daireler ise brüt 220 metrekare, net ise 180 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

Deniz manzarasına sahip konut projesi 9 bin metrekare inşaat alanına sahiptir.  Konut projesinde ayrıca sosyal alan olarak kapalı otopark, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı yer almaktadır.

Şar Platinum Rize fiyatları ne kadar?

Rize konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 975 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

220 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nere yer alıyor?

Şar Platinum Rize konut projesi sahile, alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına, kamu kurumlarına, hastanelere yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca projesi Portakallık, Menderes Bulvarı, No : 450, 53020 Merkez / Rize adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0464 212 25 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version