Kategoriler
Proje Haberleri

Saray Bosna Malatya satışları devam ediyor

Saray Bosna Malatya modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde yükselen Furkanlar Gayrimenkul İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi üzerindeki 8 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Saray Bosna Malatya modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri Hilton banyo, vestiyer, giyinme odası, kiler, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Merkezi ısıtma sistemi kullanılan proje kapsamında 7/24 güvenlik kamera sistemi de bulunmaktadır.

Proje aynı zamanda fitness, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun parkları, kamelyalar, toplantı salonu gibi sosyal donatılara sahiptir. Ayrıca 6 bin metrekarelik kısım yeşil alana ayrılmış olup site içerisinde açık otopark bulunmaktadır. Malatya Yeşilyurt konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 4+1 tip daireler bulunmaktadır. Konut projesi aynı zamanda toplam 72 daire ve 8 adet ticari birimden oluşmaktadır.

Saray Bosna Malatya konumu ve fiyatları hakkında

Saray Bosna Malatya konut projesi, Malatya’da toplu yaşam alanlarının en iyi şekilde değerlendirildiği Bostanbaşı bölgesinde konumlandırılmaktadır. Aynı zamanda Saray Bosna Caddesine de cephedir.

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca %35 peşinat kalan faizsiz vade farksız taksitli olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 492 24 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version