Kategoriler
Proje Haberleri

Saray Konutları Karaman – Merkez’de satışa sunuldu

Akkas Yapı’nın projesi olan Saray Konutları Karaman – Merkez konumunda hayata geçmiş durumdadır. Modern yöntemler ile güçlendirilmiş bir temele sahip olan proje bölgenin en sağlam yapılarından meydana gelir. 3 + 1 odalı daireleri dolayısıyla dikkat çeken projenin inşaat kalitesi üst düzey olmaktadır. Ayrıca söz konusu daireler brüt 165 metrekare ölçüsünde olurken net 150 metrekare ölçüye sahiptir. Çift camlı sinerji pencereler, lake oda kapıları, çelik dış kapı ve ses geçirgenliği çok düşük olan duvarlar en önemli daire özellikleri arasındadır. Bununla birlikte inşaat çalışmaları için kullanılmış tüm malzemeler TSE standartlarına uygundur. Depreme dayanıklılığın ve konforun bir arada olduğu bu proje İç Anadolu’nun en iyi konut projeleri arasındadır.

Projenin konum özellikleri ne durumdadır?

Yapı özellikleri çok gelişmiş olan Saray Konutları, bununla birlikte gayet güzel bir konuma sahiptir. Karaman şehir merkezine en yakın mahalleler arasındaki Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi bu projenin konumudur. Konutlar, Ağıloğuz Deresi yakınlarından geçen 928. Sokak’ta yer alır. Yürüme mesafesinde olan yerler arasında pek çok önemli yer vardır. Bunlardan bazıları Ersin Baş Camii, Beyaz Zambak Anaokulu, Fatih Anadolu Lisesi ve 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’dir. Bununla birlikte Mersin Yolu Caddesi ve Karaman şehir merkezi de proje konumuna çok yakın mesafededir.

Saray Konutları Karaman projesinin satılık daire fiyatları ne kadardır?

Sahip olduğu tüm gelişmiş konum ve yapı özelliklerine rağmen daireler ucuz fiyatlara sahiptir. Akkas Yapı’nın bu güzel konutları yaklaşık olarak 400 bin TL – 420 bin TL değerindedir. Saray Konutları Karaman satılık daire seçenekleri konut kredisi kullanımına da uygundur. Ayrıca projeye dair ayrıntılı bilgi almak isteyenler için 0 532 151 39 62 numarası iletişime açıktır.

Anasayfaya dönmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version