Kategoriler
Proje Haberleri

Saray Residence fiyat

Büyük İnşaat Malatya firmasının imzası ile Saray Residence projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Malatya ilinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje Yeşilyurt ilçesinde konumlandırıldı. Bahsi geçen proje modern mimarisi ile alıcıların ilgisini çekiyor.

Yaşama hazır konutları ile bulunduğu bölgede diğer projelerden bir adım daha öne çıkan projede, konutlar beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede bloklar on bir katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında toplamda 92 konut yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde inşa edilmiş olan Saray Residence projesi Bostanbaşı Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tiplerine göre değişiklik gösterecek düzende planlandı. Projede yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde hayata geçirildi.

Saray Residence projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri 190 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutların büyüklükleri ise 230 metrekare olarak planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde belirlenmiş vaziyette. Projede metrekare fiyatları bin 842 TL ve bin 957 TL’den başlıyor. Saray Residence projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 350 bin TL’den başlayacak şekilde alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 450 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Eğer proje ile ilgili bilgi almak isterseniz veya konutlar ile ilgili soracağınız sorularınız varsa 0 533 147 44 43 numaralı telefon hattını arayabilir, gerekli bilgileri alabilirsiniz.