Kategoriler
Proje Haberleri

Sarı Grup Gold Bergama satışları başladı

Sarı Grup Gold Bergama projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İzmir Bergama’da bulunan proje Sarı Grup İnşaat Şirketleri tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede 3 blok ve 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede 3 blok ve 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun son sistem teknolojiye sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca Hilton banyo dolabı, duşakabin ve bataryalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf laminant parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır. İç kapı doğramaları özel tasarımdır. Ayrıca daha benzersiz yaşam alanları için özel ve kaliteli malzemeler kullanılmaktadır.

Sarı Grup Gold Bergama konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bergama İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda market, semt pazarı, park, spor salonu ve okul bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje konumu anayola yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Sarı Grup Gold Bergama fiyatları ne kadardır?

Sarı Grup Gold Bergama projesi konforlu yaşamı ve doğru yatırımı sizler için sunmaya hazırlanmaktadır. Projede bulunan, brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri ve benzersiz fırsatlar bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 250 22 33 veya 0 (532) 733 55 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…